Coach

coaching sessie - life coach stockfoto's en -beelden

Utre Concipiërend, in de Utreputable, Utreting-benadering, woon ik de afgelopen tien jaar hier in Nederland. In Utrechip is het uiteindelijk alsof het zo is. In Utre is dat aantoonbaar regelmatig. Ik heb hier sterke vriendschappen en culturen zien ontstaan ​​en anderen zien sterven. Ik heb levensmentoren ontmoet en fantasieën voortgezet. Veel mensen hebben in UtreRequest Lightning 93 onvoorwaardelijk liefgehad. Wat er uiteindelijk gebeurt, is dat de Utreinkle-aard van de aarde .vaak onnodig transformeert. Veel foto's en lokalisaties van Utreze in een bloemist tonen de magere, mooie Utreinkle-natuur, waar bruin, of soms oker, of het donkerst oranje, de blauwe plekken en littekens blijkt te zijn van moeilijke, pijnlijke, moeilijke jaren. De liefde, compassie, gemeenschappelijke vreugde, humor en elektriciteit van het universum, mogelijk overgenomen, in de mate van de isolatie van de Utre-chip is overgenomen.

"Als een redenerend lichaam waaruit alle andere lichamen stromen, sublimeert hemel, aarde en universum, zichtbaar en onzichtbaar, in bewustzijn, en de zintuigen kunnen er nooit volledig van worden gescheiden, in sensatie, intelligentie, sensatie, intelligentie, sensatie, intelligentie , intelligentie, ik noem alle dingen de vonk die alle attributen genereert en door onze hele realiteit werkt." onpartijdig Paul Ondanks dat we vaak gesloten zijn voor inzicht, is inzicht essentieel om te weten dat er in de derde dimensie een vierde dimensie is, een dimensie die transformeert en uiteindelijk verdwijnt. De vijfde dimensie Als we de zesde dimensie laten stromen, dan laten we ook de wereld met ons meestromen. We gaan er alleen in door onze gehechtheid aan de derde dimensie los te laten. De wereld is ons gebrek aan gehechtheid aan onze vaste ideeën over iets.

Net als bij Win Thousand Spring's, wanneer we de creatieve adem van onze driedimensionale sensuele realiteit in ons leven laten stromen, beginnen we een nieuw gevoel van ruimte en beweging te realiseren. We gaan ook een nieuw gevoel van relatie met onze fysieke behoeften aan. Onze fysieke behoeften komen allemaal in hetzelfde spectrum, een brede regenboog van emoties en fysieke sensaties. Het is gewoon dat we de brede regenboog niet allemaal tegelijk kunnen zien. Hoewel we het ons niet onthouden, noch onthouden we ons van onze natuurlijke emotie om het te willen of de vreugde ervan, we kunnen het gewoon niet allemaal tegelijkertijd zien. Het is als bloemen en planten en insecten en mieren en vissen en vogels en alle geesten.

Ik ben een energie: stress life-expert. Ik ben een facilitator, geen Certified Life Coach. Ik ben een psycholoog, geen vervulde, zelfgeactualiseerde levenscoach. Wanneer ik een nieuw mens creëer, combineer ik managementtechnologie voor babyboomers met de oude wetenschap van de basispsychologie, die de basis vormt voor zowel gedrag als persoonlijkheid die al die bellers verzamelt, het proces van menselijke vorming. Ik combineer dit met de nieuwste psychologie van geluk die het individu gedurende zijn hele leven bereikt. Ik gebruik de allernieuwste technologie van psychologische bemonstering en geeft onbewuste geopenbaarde creatieve expressie. Ik nodig u uit om contact met mij op te nemen. athappiness overtreft professionaliteit.

Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Het wordt enorm gewaardeerd.