Hoe weet je of je een mooie

Man In Pak Jasje Naast Projector Scherm

Eerst het een en ander. Hoe weet je of coaching echt voor jou kan werken? Hier zijn wat vragen om je op weg te helpen:

– Ben je geweest waar je wilt zijn?

-om te ontdekken wat je sterke punten zijn en waar je je vervolgens op moet richten

-om in staat te zijn actie te ondernemen en je vaardigheden en talenten te ontwikkelen

-om je weerstand tegen zelfectomie op te bouwen en te versterken

Hier raad ik je aan om professionele hulp te zoeken voor je zelfonderzoeken, trainingen en zelfhulp.

1. Waar ben je vandaan gekomen?

Zelfverbetering gaat over komen waar je niet bent. Het gaat niet om "Goed zijn" het gaat om "Gezond zijn". In het hier en nu zijn is cruciaal voor je gezondheid. Het geeft je de kans om de beste en slechtste kanten van het leven te ervaren en van beide te leren. Zelf-195-Soms is de harde liefde datgene wat je omhoog duwt op de ladder en in de beloften van mogelijkheden. U zult een aantal kleine veranderingen in uw leven opmerken terwijl u naar uw doelen toewerkt. Concentreer u op het positieve, niet op de "Goed zijn" woorden.

Hier zijn enkele gebieden om te overwegen:

– Heb je ruimte in je leven voor minstens 30 minuten beweging per dag?

– Plan je minstens 15 minuten in je dag voor een vorm van lichaamsbeweging?

– Heeft u tijd om wat krachttraining op te nemen als onderdeel van uw leuke activiteit?

– Maakt u een wandeling die u nog niet eerder hebt gedaan?

– Bent u klaar om een verandering door te voeren en uw geest nieuwe energie te geven om de wereld aan te kunnen?

2. Trekken uw plannen het soort mensen aan waar u bij in de buurt wilt zijn?

Niemand tikt ongeduldig op zijn vingers en zegt: "Hier, geef me je e-mail. "Het is veel waarschijnlijker dat mensen kiezen voor een carrière die aan hun verwachtingen voldoet dan dat ze een verantwoordelijkheid op zich nemen waar ze voorheen niet aan gewend waren. Neem rustig de tijd om uw plannen en prioriteiten te onderzoeken voordat u zich inschrijft. Als uw huidige plan niet aan deze normen voldoet, overweeg dan één of beide te veranderen.

3. Wat is uw motivatie?

Waarom wil je dit werk voor je doen? Wat wilt u bewijzen? Succes betekent niet teruggaan naar hoe het was. Eigenlijk klinkt dat afgezaagd, maar denk er eens over na – wat willen we bewijzen? Onszelf blootstellen aan de wereld, aan de mensen met wie we in de wereld zijn? Vasthouden aan een baan die ons niet boeit, is een kansloze gok: we lopen het risico te worden ontslagen of onvoldoende competent te worden bevonden. Willen we dat onze competenties tekortschieten, dat we gefaald hebben in iets waar we maanden voor nodig hadden om het te leren of in iets waar we honderden uren voor nodig hebben om het te leren? Beslis dus wat uw definitie van succes is, of het nu om zaken of om iets anders gaat. Als je denkt dat je deze knipogen nodig hebt, lees dan de definitie van succes. Als succesvolle mensen zich meten met jou, lees dan verder.

4. Wat zijn uw statistieken?

Begrijp dat uw succes wordt afgemeten aan de resultaten op de data waarop u het meest succesvol bent. Het betekent hoeveel u wint of verliest of hoe goed. Heb je daar statistieken voor? Nee? Lees dan verder.

5. Wat vinden anderen?

Lees hardop voor wat mensen over u zeggen. herziene toespraak, spreken in het openbaar, of het opschrijven. Dit is belangrijk omdat het je feiten geeft. Wist je dat vrouwen een man die zijn gewicht in de schaal kan leggen als een vrouw beschouwen als intelligent en gevend? Kun je je voorstellen dat je dingen anders zegt of doet, afhankelijk van je lichaamsgrootte? Wat als je in plaats van al die extra kilo's, je ze in een bad zou stoppen? Of als je alleen maar zou werken en niet spelen, en je dertig minuten per dag zou wijden aan het in balans houden van je lichaam? Wat als je wel goed zou eten, maar in plaats van aan tafel te zitten en de perfecte maaltijd te eten, je een pizzajongen zou bellen om iets speciaals voor je klaar te maken? Wat het ook is, lees wat anderen zeggen. Je weet maar nooit of het je een doorbraak kan geven.

6. Zie je jezelf in de spiegel?

Jeuk of jeuk aan je huid, een paar puistjes, een plekje of twee acne, zeg tegen jezelf dat je de innerlijke werking van je lichaam ervaart. Begin met je buik, zeg tegen jezelf, niet tegen iemand anders, dat je de moeite waard bent. Stel je doelen om de puistjes te verkleinen, ze niet groter te laten worden, ze te laten zappen en ze een begrensde rode smet te laten zijn in plaats van een scharlakenrode.Accepteer het feit dat je een mooi maar onvolmaakt mens bent.

7. Wat zijn je verwachtingen en doelen?

Lees de volgende affirmatie hardop voor, vul de lege plek in met je intentie om te slagen. Hoop dat je de vastberadenheid, het vermogen en de inzet hebt om je doelen te bereiken.lier

8. Wil je een belofte doen aan jezelf?